Ускорен практически курс „Раждане и грижи за бебето” 

Ускорен практически курс „Раждане и грижи за бебето”

Теми включени в курса:

• Модул раждане: Как да познаем, че раждането започва? – видове контракции и спешни симптоми. Обезболяване по време на раждане – медикаментозно и немедикаментозно. План за раждане.

• Модул грижи за бебето: Къпане, масаж, обличане, смяна на памперс. Основи на кърменето. Първа помощ на бебето и малкото дете при – висока температура, прегряване, задавяне, изгаряне, обезводняване, ухапване от насекоми, токов удар, натравяне.

Запишете се за нашия ускорен практически курс Раждане и грижи за бебето, за да научите най важните за всеки бъдещ родител неща. В рамките на 5 часа без продуктови презентации, с теория и много практика.
В модул раждане ще ви научим как да разпознавате различните видове контракции и кога е време да тръгнете към болницата. Ще поговорим за притеснителните и спешни симптоми, за които всяка бременна трябва да знае, за да може на време да потърси специализирана акушерска помощ. Ще Ви запознаем с различните видове обезболяване по време на раждането и след него. Ще поговорим накратко за нормалното раждане и цезаровото сечение. Ще ви помогнем да напишете план за раждане.

В модул грижи за бебето Вие и Вашият партньор ще имате възможност да се обучавате на специализирани макети – бебета и с помощта на нашите акушерки ще ги къпете, обличате, ще сменяте памперси, ще се научите как да действате в спешни ситуации. Всяка бременна ще има възможност да пробва различни позиции за кърмене и ще се научи кога е важно да се обърне към консултант по кърмене.

Ще се радваме ако присъстват и бъдещите татковци, за да можем да подготвим и тях за предстоящите прекрасни събития.
При записване за курса е необходимо да ни кажете Вашето име, телефон за връзка, вероятен термин за раждане и дали предвиждате да дойдете сама или ще бъдете придружена от Вашият партньор, или друг Ваш близък, за да можем да подготвим предварително залата.

Провеждане: всеки петък от 10:30 до 16:30ч. Всяка група може да се състои от максимум 10 участника, за да имаме индивидуален подход към всеки и да можем да отговорим на зададените въпроси.

БЕЗПЛАТЕН!

При желание за провеждане на курса през уикенда или в друго време, таксата за участие, с изработка на индивидуална програма за една двойка е 50 лева.

Записвания на телефон

0879 45 66 14