Коледни благотворителни картички

Екипът на Фондация „За майчино и детско здраве” създаде специална благотворителна колекция от коледни картички. Събраните средства ще се използват за реализирането на мисията и целите на Фондацията.

Всеки, който желае да подкрепи Фондация „За майчино и детско здраве”, за да има възможност повече семейства очакващи дете или имащи недоносено дете, да посетят някой от специализираните ни курсове, ще може да поръча избраните Коледни благотворителни картички директно на телефон 0879 456 614 или на имейл адрес office@fomadez.org Картичките се предлагат заедно с плик.

Фондация „За майчино и детско здраве“ предлага качествени услуги за бъдещи родители, родители на недоносени бебета и техните семейства. Ние сме неправителствена организация финансираща се от дарения, а закупувайки наште картички ни помагате да достигнем до повече родители. За няколко години  успяхме да проведем безплатни курсове, в които се включиха над 1 000 семейства. Чрез използваните от нас доказано ефективни подходи подпомагаме ранното детско развитие на децата в България и Вие ставате част от тази кауза. Благодарим Ви за подкрепата!

За дарения по банков път:

сметка в лева: IBAN: BG41 FINV 9150 1216 4727 99

BIC: FINV BGSF, Първа Инвестиционна банка АД, клон София