Курс за бъдещи баби

Ако скоро ще ставате баба, но искате да опресните знанията си за да сте максимално от полза, тогава нашия курс е специално за Вас. Ще Ви запознем с най-актуалните съвети и ще научите практически умения за гледане на бебе, но с новостите областта бебешкото къпане, хранене, обличане, приспиване… Както вече добре знаете около появата на бебето, се появяват и всякакви уреди и аксесоари, които по времето на вашите деца не са били налице, но сега е много вероятно да Ви се наложи да се справяте с тях. Нашият курс е правилното място за това. Разполагаме с продукти и аксесоари на водещите фирми производители, които всички сами ще разгледате и разбира се тествате, за да можете да реагирате при нужда. При нас ще разберете „новите” препоръки и кое ги прави по-добри от „старите”. Така, когато искате да помогнете за гледането на Вашето внуче можете да сте сигурни, че няма да се получат конфликтни ситуации свързани с това, съветите които можете да дадете няма да са класифицирани като „остарели”. И най-вече ще помогнете на Вашата снаха или дъщеря да се чувства уверена в новата й роля на майка.

Ние няма да Ви говорим дали да топите залъгалката на бебето в мед или вино, или дали да слагаме сол в пелените на бебето, нито ще чуете за разглезването на новороденото при гушкане, това са неща, за които сме сигурни че и Вие отричате.
В нашия курс, разработен от медицински професионалисти получавате:

• Практически умения – разполагаме с 8 анатомично коректни специализирани кукли- бебета, на които ще упражнявате къпане, смяна на памперс, преобличане, оригване и др.
• Разполагаме с продукти и аксесоари на водещите фирми производители, които всички сами ще разгледате и разбира се тествате – за да можете да се справяте безпроблемно с тях
• Обезопасяване и подреждане на дома – за избягване на евентуални инциденти
• Подготовка при проблеми – за да знаете как да различите кое е нормално и при кое трябва да се обърне внимание ( от Вас, от консултант по кърмене или от педиатър), като например дали бебето се храни добре? Има ли достатъчно кърма? Различни здравословни проблеми при бебето?

И много други.

С помощта на този курс ще се чувствате вдъхновени и уверени в очакване на новия член от семейството.

Продължителност на курса 8 строномически часа, разпределени в 1 или 2 дни според желанието на участниците. Цена на курса 79 лв.

Записване на телефон  0879456516  или лично съобщение на фейсбук страницата на фондацията https://www.facebook.com/fomadez.org/